In categoria produselor electrocasnice reduse de eMAG de Black Friday 2016 se afla si espressorul automat DeLonghi Magnifica. Reducerile eMAG sunt valabile vineri, 18 noiembrie!

Acesta va costa 999,99 de lei, redus mai bine de jumatate fata de pretul actual si chiar mai mult fata de pretul obisnuit. 

Espressorul are 1.450 de W, 15 bar, 1,8 litri. Poate prepara atat espresso, cat si capuccino. De asemenea, poate prepara doua cesti simultan. Functioneaza atat cu cafea macinata, cat si cu cafea boabe, avand si functie de rasinita.

Are mai multe functii suplimentare fata de un espressor obisnuit, precum oprire automata, indicator nivel apa, functie economisire energie, functie stand-by si sistem de termo-blocare.

Intreaga oferta eMAG va fi disponibila online joi, la miezul-noptii. Cumparaturile se vor putea face incepand vineri dimineata, dar eMAG nu anunta ora exacta. Preturile vor fi valabile doar vineri, 18 noiembrie, in ziua principala de Black Friday 2016 in Romania.

Pentru a prinde cele mai bune oferte, urmareste bf.stirileprotv.ro, fa-ti planurile cu ghidul eMAG si descarca aplicatia de mobil eMAG (link destinat special telefoanelor mobile).