Produsele aflate la ofertă de Vinerea Neagră au pe Libris și Vegis au reduceri chiar și de 90%

VEZI AICI OFERTA LIBRIS DE BLACK FRIDAY

Până la ora 12.00, la jumătatea campaniei de Black Friday pe Libris, peste 5600 persoane au beneficiat de reducerile până la 90% la cărţi. Au fost comandate 30.000 produse, iar creşterea faţă de 2016 este de 90%. 60% din trafic a venit de pe mobile, iar conversia s-a dublat faţă de o zi normală.

Avem în continuare stocuri cu reduceri până la 90%, iar comenzile plasate deja sunt pregătite în acest moment şi vor fi expediate azi şi în weekend.

Pe Libris, peste 90% dintre produsele listate pe site beneficiază de reduceri suplimentare de Black Friday”, - Laura Țeposu, Director Dezvoltare şi Fondator Libris.

Și Vegis are reduceri de 90% la produse de Black Friday

VEZI AICI OFERTA VEGIS

Până astăzi la ora 11.00 am înregistrat deja o creştere cu 30% a numărului de comenzi faţă de Black Friday 2016 pe Vegis.

Valoarea vânzărilor a depăşit cu 50% valoarea din Black Friday anul trecut, în condiţiile creşterii valorii medii a comenzii cu 20%. 15% dintre comenzi au fost achitate cu cardul, iar 32% dintre comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile.

Avem în continuare stocuri pentru peste 90% dintre produsele incluse în campania de Black Friday cu reduceri până la 90%.

Produse care beneficiază de oferta Black Friday pe Vegis.ro: produse bio (până la 90% discount), produse apicole (până la 40% discount), cosmetice (până la 50% discount), alimente (până la 50% discount): batoane proteice, gemuri şi dulceţuri, fructe uscate, nuci, alune, condimente şi multe altele. În plus, chiar şi pachetele 1+1 au reduceri între 15% - 90%” - Mihai Bucuroiu, Director Dezvoltare şi Fondator Vegis.